⚡ Золотоніські енергетичні мережі: очільник доповів, що підприємство працює в штатному режимі. У разі аварійних ситуацій фахівці оперативно здійснювали ремонт кабельних ліній. Також додав, що активно триває підготовка до зимового періоду.

✅ Завдання: максимально оперативно інформувати населення у разі планових відключень електроенергії. У випадку ж аварійних відключень, за можливості, надати інформацію населенню про орієнтовний час ліквідації аварії.

???? КП «Міський водоканал»: як зазначив керівник підприємства, протягом минулого тижня виникло 5 поривів мережі водопостачання. Фахівці оперативно ліквідували аварійну ситуацію на вулицях Барабашівська, Замкова, Баха, Благовіщенська та пров. 1-й Благовіщенський. Найближчим часом будуть встановлені ще 20 загальнобудинкових лічильників. Також додав, що, якщо протягом 3-х місяців контролера не допускатимуть до лічильника для зняття показників, то з плином цього часу споживачі будуть автоматично переведені на норму споживання.

✅ Завдання: оперативно ліквідувати пориви мережі водопостачання.

???? ПрАТ «Янтарь»: у місті триває комплексна робота з підготовки до зимового періоду всіх житлових будинків. Фахівці здійснюють планові та аварійні обходи, оцінюють стан будівель, обстежують дахи, де можливо потрібно прочистити стоки для дощових вод, виконують роботи з планового технічного обслуговування електромереж та внутрішньобудинкових комунікацій. Також було зазначено, що на вул. Шевченка, 148 триває капітальний ремонт ліфту.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

???? ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі. Протягом минулого тижня були здійснені аварійно-відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення у селах громади.

✅ Завдання: замінити лампи на вуличних ліхтарях за заявками мешканців сіл громади.

???? Начальник управління ЖКГ: доповів, що в центральній частині міста та по всій довжині вулиці Шевченка, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та безпеки пішоходів, тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки. Також додав, що на перехресті вулиць Шевченка та Захисників України, де впроваджено кільцевий рух, з’явилися нові дорожні знаки. Інші питання вирішуються в робочому порядку.

✅ Завдання: здійснення контролю за роботами з утримання територій та об’єктів благоустрою на території громади у належному технічному та санітарному стані.

???? Служба благоустрою: Працівники активно продовжують виконувати роботи з косіння трави, підмітання прибордюрної частини дороги, обрізання дерев та забезпечення твердим паливом людей пільгових категорій.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).