⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: очільник підприємства повідомив про відсутність лімітів потужності в області та доповів, що протягом тижня відключень не планується. Продовжуються роботи із санітарної обрізки гілля поблизу ліній електропередач.

✅ Завдання: оперативно інформувати населення та підприємства в разі введення графіків аварійних відключень.

???? КП «Міський водоканал»: керівник повідомив, що підприємство працює у штатному режимі. Продовжуються роботи зі встановлення загальнобудинкових лічильників. Станом на 14 березня вже встановлено 11 одиниць облікових приладів.

✅ Завдання: надати звіт щодо роботи загальнобудинкових лічильників.

???? ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства доповів, що за минулі вихідні, незважаючи на несприятливі погодні умови, не сталося жодної аварійної ситуації в багатоквартирних будинках та викликів спеціалістам не надходило. Проте, здійснювались роботи з аварійного ремонту покрівель. Додатково повідомив про продовження робіт із планового технічного обслуговування електромереж та внутрішньобудинкових комунікацій.

✅ Завдання: надати звіт щодо виконаних робіт.

???? ТОВ «380V»: доповіли, що фахівці підприємства продовжують аварійно-відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення громади.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

???? Дорожні служби: доповіли, що із настанням сприятливих погодних умов та відповідної середньодобової температури повітря розпочнеться підготовчий етап до нового сезону гарячого асфальтування. Із метою здійснення протиожеледних заходів та уникнення аварійних ситуацій на вулицях та тротуарах громади протягом минулих вихідних задіяна спеціальна техніка.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

???? Служба благоустрою: очільниця доповіла про роботу служби у штатному режимі. Продовжуються роботи із забезпечення твердим паливом ВПО, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій. Відбулося прибирання прибордюрної частини дороги після зимового періоду.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).