⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: очільник підприємства повідомив про здійснені роботи із демонтування електропроводів на розі вулиць Січова-Черкаська, унаслідок ДТП. Ситуацій щодо пошкоджених електроприладів у мешканців названих вулиць не сталося. Продовжуються роботи з відновлення системи та заміни ліхтарів вуличного освітлення у селах громади.

✅ Завдання: звернути увагу та вжити ряд заходів стосовно прокладання резервної лінії енергетичної мережі міста.

???? КП «Міський водоканал»: працівники підприємства продовжують встановлювати загальнобудинкові лічильники. Повідомили про проблемну ситуацію на вул. Баха 90В, де мешканці не допускають комунальників до мереж.

✅ Завдання: здійснити відповідні заходи щодо припинення недопущення комунальників до мереж та здійснити роботи з благоустрою на прилеглій території РЧВ.

???? ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства доповів, що протягом минулих вихідних здійснені роботи із планового технічного обслуговування внутрішньобудинкових електромереж на вул. Шевченка, 61.

Додав, що у місті також здійснюються роботи з аварійного ремонту покрівель, продовжуються планові обходи та обстеження будівель. Із настанням теплих погодних умов, розпочалися роботи з благоустрою біля багатоповерхівок: у дворах відновлюються зелені зони, які були пошкоджені внаслідок неправильного паркування водіїв.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи та організувати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями багатоповерхівок щодо дотримання правил благоустрою.

???? ТОВ «380V»: керівник повідомив, що фахівці підприємства здійснили роботи із заміни ламп вуличного освітлення у селах Коробівка та Крупське. Близько 50 ламп замінили на вулицях міста: Шевченка, Гайдара, Жуковського, Гагаріна, Черкаська та ін. Найближчим часом будуть здійснені роботи з відновлення вуличного освітлення на вул. Комарова, 6.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

????‍♂️ Начальник управління ЖКГ: доповів про початок тендерних закупівель по ремонту доріг. Додатково повідомив про активну роботу муніципальної інспекції – систематичні рейди з виявлення паліїв та порушників правил благоустрою. За останній тиждень розпочали 3 адміністративних провадження.

✅ Завдання: здійснити інформаційно – роз’яснювальну роботу серед населення стосовно заборони спалювання рослинних решток та передбаченої відповідальності за такі дії.

???? Служба благоустрою: очільниця прозвітувала про виконані роботи з благоустрою у селі Благодатне та Меморіальному парку. Плануються роботи з видалення порослі, аварійних дерев та кронування у селах Коробівка і Крупське, а також в у Золотоноші – на вул. Незалежності.

У теплицях сектору озеленення вже готові сіянці для висадження у відкритий ґрунт на квіткових локаціях та експозиціях. Приблизно у квітні буде відновлена робота фонтану.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).