Золотоніські енергетичні мережі: очільник підприємства доповів, що ситуація на енергетичній мережі міста ускладнена. У Золотоніському районі вийшла з ладу одна з високовольтних ліній, внаслідок якої села Кропивна, Благодатне, Коробівка, Деньги та інші залишилися  без електропостачання. Фахівці РЕМу оперативно ліквідували аварію на електромережі.

Завдання: максимально оперативно інформувати населення у разі планових відключень електроенергії; у випадку аварійних відключень – по можливості, надати інформацію населенню про орієнтовний час ліквідації аварії.

КП «Міський водоканал»: підприємство працює у штатному режимі. Час від часу працівники підприємства здійснюють перевірку генераторів на справність задля подальшого їхнього використання на випадок відключення електроенергії. Протягом тижня здійснювалися роботи з ліквідації поривів.

Завдання: організувати роботи з ліквідації пориву на мережі.

ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства доповів, що у місті розпочали підготовку до осінньо-зимового періоду. Здійснюють роботи з аварійного ремонту покрівель та тамбурів багатоповерхівок, планові та аварійні обходи, обстеження будівель, косіння зелених зон на прибудинкових територіях, роботи з благоустрою, планового технічного обслуговування електромереж та внутрішньобудинкових комунікацій.

 Завдання: надати звіт про виконані роботи.

ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі. Очільник повідомив, що найближчим часом вулиця Шевченка буде освітлюватися до ранку. Фахівці підприємства виконують аварійно – відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення громади за заявками мешканців.

Завдання: налагодити комунікацію з муніципальними інспекторами заради плідної співпраці та результативної роботи, замінити ліхтарі на ігровому майданчику біля автоматичної системи поливу газонної трави.

Служба благоустрою: працівники активно продовжують організовувати роботи з косіння трави, підмітання прибордюрної частини дороги, обрізання дерев та забезпечення твердим паливом людей пільгових категорій. На вулиці Баха, де встановили відбійники, проводяться роботи з видалення порослі. Також очільниця служби благоустрою повідомила, що нині працівники звертають значну увагу на видалення амброзії.

Завдання: виконати роботи з косіння трави на вул. Малиновського, 19 та у селі Коробівка, здійснити роботи з обрізки аварійних дерев у селах громади.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).