⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: доповіли, що намагаються працювати у штатному режимі та підлаштовуватись під нестабільне електропостачання. Станом на 11:00 24 січня у Золотоніській громаді введено червоний графік.

✅ Завдання: максимально оперативно інформувати населення та підприємства в разі зміни графіків аварійних відключень.

? ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства повідомив, що всі служби працюють у штатному режимі. За минулі вихідні не сталося жодної аварійної ситуації в багатоквартирних будинках, виклики спеціалістам не надходили.

✅ Завдання: здійснити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців багатоквартирних будинків стосовно економії електроенергії у зв’язку із дефіцитом потужності на енергосистемі області.

? КП «Міський водоканал»: керівник доповів, що, незважаючи на відключення електроенергії, ситуація із водопостачанням та водовідведенням залишається сталою. Резервне живлення вже функціонує на очисних спорудах та Домантівському водозаборі. Віднині у разі можливого блекауту система буде працювати. Аварійну ситуацію, що сталася на вул. Баха, 67, усунули.

✅ Завдання: здійснити роботи з підключення до резервного живлення котельні, що опалює СШІТ №2 та ЗОШ №3.

? ТОВ «380В»: керівник підприємства повідомив про роботи із заміни пошкоджених ліхтарів на системі вуличного освітлення на вулицях Шевченка та Черкаська.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

? Дорожні служби: доповіли про продовження робіт із експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі громади в зимовий період – ліквідацію ямковості холодним асфальто-бетоном.

✅ Завдання: із метою безпеки громадян накрити каналізаційні люки у селі Деньги.

? Служба благоустрою: очільниця доповіла про дійяльність служби у штатному режимі. Продовжуються роботи із забезпеченням твердим паливом ВПО, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій, роботи із санітарної обрізки дерев. Також додала, що служба розпочала сіяти квіти у місті.

✅ Завдання: за наявності сприятливих погодних умов здійснити прибирання та вивезення сміття на кладовищах сіл громади.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).