Як повідомив виданню Золотоноша.City заступник директора ПрАТ «Янтарь» Олександр Онопрієнко, підприємству ще вдається працювати у штатному режимі. Однак, брак спеціалістів через мобілізацію відчутно впливає на графік планових робіт. А коли додаються ще й аварійні виклики, яких минулого тижня було 7, то доводиться визначати пріоритети. Усі аварійні заявки, за словами керівника, стосувалися системи водовідведення – каналізації. Тож, користувачам цієї мережі у багатоповерхівках варто зважити на цей факт до того, як використовувати каналізацію у якості сміттєпроводу.

Наразі комплексне багатофункціональне спецавто УЯР задіяне на вулицях Благодатного. Староста Дмитро Шевченко відзначив продуктивну і якісну роботу оператора. Професійно запломбовані й тріщини та міні ями на Соборній у Золотоноші.

– Вночі 21 серпня підрядник завершив наносити розмітку на вул. Черкаська, – доповів начальник УЖКГ Артем Харін. – На цій, одній з головних магістралей міста розташовані 2 школи і дитячий садок, тож дітям буде безпечніше користуватися пішохідниками.

– У цьому році практикуємо нанесення пластикової розмітки, термін експлуатації якої 4-5 років, – додав Олександр Флоренко. – Таким чином зекономимо кошти, які передбачаємо щорічно на ці роботи.

За словами директора ТОВ «380 В» Владислава Восколовича, енергетики товариства завершили роботи з ремонту вуличного освітлення на Парковій. У селі Коробівка встановили додаткову опору, аби задовольнити потребу мешканців у достатньому освітленні.

Вуличне освітлення у місті працює з 20:15. Проте синхронність по мікрорайонах відсутня, тож обслуговуюча організація промоніторить одночасне вмикання усіх трансформаторних підстанцій.

В усіх селах громади найнагальніше – покос трави. У першу чергу підсобні робітники обкошують центр села та кладовища. Території – великі і сільчани не встигають. Тож «Базис плюс» завжди на підстрахуванні.

– Минулого вівторка у селі був похорон. Косарі «Базису» приїхали о 7 ранку і все завчасно викосили. Сільчани були вражені такою оперативністю: «Коли ви встигли?», – подякувала староста Крупського Надія Хомут директорці Олені Козловій, якій було достатньо телефонного дзвінка для переформатування роботи свого колективу.

Святкувань не буде. Роботи з благоустрою у Золотоноші – планові

Цілий фронт робіт – освітлення, покос вулиць та кладовища у Маліївці накреслив староста Олександр Кипич. За його словами, частину заходів сільчани зроблять самотужки на суботнику. Для цього міська рада попередньо виділить пальне для мотокос. Керманич Кропивнянського старостату ознайомився з досвідом колег щодо збору і вивезення твердих побутових відходів у селі.

Джерело: Золотоноша.City.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).