⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: доповіли про стабілізацію ситуації на енергосистемі громади. У зв’язку із цим запровадили зелені графіки відключень. Додатково повідомили, що низка місцевих підприємств звернулася з проханням відновлення електропостачання у нічні години, оскільки рівень споживання значно зменшується. Це дає змогу відновлювати виробництво вночі.

Завдання: Максимально оперативно інформувати населення та підприємства в разі зміни графіків аварійних відключень.

? КП «Міський водоканал»: доповіли про аварійні роботи з відновлення насосного обладнання на кварталі №3. У зв’язку з цим там тимчасово припинили постачання води. Фінальної стадії добігають роботи з відновлення замулених свердловин на Домантівському водозаборі. У зв’язку із відключеннями електропостачання минулого тижня, ситуація на очисних спорудах дещо погіршилась. Про це зазначив керівник підприємства. Також він доповів про закупівлю генераторів із метою забезпечення безперебійним постачанням електроенергії об’єктів критичної інфраструктури: очисні споруди, насосні станції тощо.

Завдання: до кінця поточного місяця завершити роботи на домантівському водозаборі.

? ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства повідомив, що у зв’язку з відключеннями електроенергії, в багатоквартирних будинках з’явились певні проблеми з водопостачанням. У свою чергу, через недбальство деяких мешканців, це призвело до утворення аварійних ситуацій на каналізаційних системах будинків, почастішали випадки засмічення каналізаційних систем.

Завдання: здійснити інформаційно-роз’яснювальні заходи серед мешканців багатоквартирних будинків з метою недопущення повторення аварійних ситуацій на каналізаційних системах.

? ТОВ «380V»: керівник підприємства повідомив про роботи із заміни пошкоджених ліхтарів на системі вуличного освітлення. Додатково повідомив про велику кількість звернень громадян у зв’язку з пошкодженням побутової техніки, причиною яких стали аварійні відключення електроенергії. Учергове закликав громадян не залишати ввімкненими в розетку електроприлади під час застосування графіків відключень електроенергії.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

? Дорожні служби: доповіли про початок робіт з експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі громади в зимовий період. Наразі ліквідували ямковість холодним асфальто- бетоном. Активно тривають роботи з улаштування пішохідної доріжки на вулиці Баха, поблизу ЗОШ №5. Із початком осінньо-зимового періоду 2022-2023 років мали два снігопади. Для ліквідації їх наслідків залучили 8 одиниць спеціальної техніки. На виконання протиожеледних заходів використали близько 380 тон піщано-сольової суміші. Під час погіршення погодних умов комплекс заходів із прибирання снігу та протиожеледних заходів здійснювався у всіх населених пунктах громади.

Завдання: надати звіт про виконані роботи з експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі громади в зимовий період. Зокрема, мова йде про ліквідацію ямковості холодним асфальто-бетоном.

? Служба благоустрою: очільниця доповіла про стабільну роботу підприємства та поповнення запасів піщано-сольової суміші. Також повідомила про вжитий комплекс заходів, під час останніх снігопадів, з очищення тротуарів та пішохідних доріжок. Продовжуються заходи із забезпечення твердим паливо внутрішньо переміщених осіб, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

На поточній нараді був присутній начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій. Він повідомив, що найближчим часом усі структурні підрозділи виконавчого комітету Золотоніської міської ради будуть забезпечені генераторами, що дасть змогу їх сталого функціонування.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).