Золотоніські енергетичні мережі: очільник підприємства доповів, що ситуація на енергетичній мережі міста ускладнена. Через значне навантаження на системі електропостачання міста, фахівці здійснюють роботи з відновлення кабельних ліній, які виведені з ладу. Днями відбувались роботи з відновлення електричної підстанції, яка вийшла з ладу у селі Коробівка.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

КП «Міський водоканал»: підприємство працює у штатному режимі. Аварійна ситуація, яка сталася минулого тижня на об’єкті інфраструктури, стабілізувалася. Фахівці здійснили відповідні роботи. Також протягом тижня проводились роботи з ліквідації поривів. На резервуарі чистої  води встановили лічильник води, тож уже в серпні тут можна буде зняти перші показники.

Завдання: здійснити роботи з ліквідації пориву на мережі.

ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства доповів, що у місті розпочинають підготовку до осінньо-зимового періоду. Виконуються аварійний ремонт покрівель та тамбурів багатоповерхівок, планові літні обходи та обстеження будівель, косіння зелених зон на прибудинкових територіях, роботи з благоустрою, планового технічного обслуговування електромереж та внутрішньобудинкових комунікацій. Через чергове недбальство мешканців на вул. Баха, 90 фахівці здійснили роботи з  аварійного ремонту на каналізаційній системі будинку.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі. Минулого виконували проведення мережі вуличного освітлення у селі Благодатне. Через грозові дощі чимало кабельних ліній у місті та населених пунктах нині вийшли з ладу. Фахівці підприємства здійснюють аварійно- відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення громади за заявками мешканців.

Завдання: замінити лампи вуличного освітлення на у селі Деньги (вул. Садова) та у місті (вул. Івана Дробного).

Управління ЖКГ: начальник управління повідомив, що на замовлення управління житлово-комунального господарства у Благодатному тривали роботи із впорядкування сміттєзвалища. Протягом тижня муніципальні інспектори з благоустрою та паркування систематично проводили рейди з метою виявлення правопорушників. Найближчим часом вулиці міста та населених пунктів громади зазнають ремонту за допомогою спеціальної техніки УЯР-01.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

Служба благоустрою: працівники активно продовжують процеси косіння трави, підмітання прибордюрної частини доріг, обрізання дерев та забезпечення твердим паливом людей пільгових категорій. На стадіоні облаштують лавки. Найближчим часом завершать облаштування модульного туалету, який знаходитиметься поблизу дитячого майданчика, неподалік стоянки, де вже встановили відкриті велопарковки (дві конструкції по сім місць кожна).

Завдання: надати звіт про виконані

Добровільна пожежна команда: керівник доповів про навчання працівників ДСНС щодо дій у випадку аварії на АЕС, які відбулися минулого тижня. Фахівці займалися ліквідацією наслідків негоди на вул. Левка Семеренка. Крім того, ДПК ліквідувала пожежу у СТ «Дніпро», яка сталася внаслідок загоряння сухостою трави.

Завдання: перевірити наявність знаків «Купання заборонено» у населених пунктах.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).