⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: за повідомленнями диспетчера НЕК, в енергосистемі країни зберігається критичний дефіцит потужності у зв’язку з чим введений червоний графік. Вирішується питання можливості підключення підприємств та населення в нічний час насамперед з метою сталого функціонування економіки.

✅ Завдання: максимально оперативно інформувати населення та підприємства в разі зміни графіків аварійних відключень.

? КП «Міський водоканал»: підприємство працює в штатному режимі. Складна ситуація, яка склалась на очисних спорудах у зв’язку з відключенням електроенергії, стабілізована та починає переходити до сталого режиму функціонування. Завершено роботи з підключення котельні на Благовіщенській, що опалює ЗОШ № 6, до резервного живлення (генератор). Минулого тижня мала місце аварійна ситуація на водонапірній вежі, котра також пов’язана з відключенням енергопостачання, проте вона оперативно була усунена. Завершені роботи на Домантівському водозаборі. Станом на 17.01.2023 працюють всі 8 свердловин.

✅ Завдання: здійснити роботи з підключення до резервного живлення (генератора) котельні, що опалюють СШІТ №2 та ЗОШ №3.

?️ ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства повідомив, що всі служби працюють у штатному режимі. В зв’язку зі збільшенням навантаження на електромережі багатоквартирних будинках, у години ввімкнення світла почастішали випадки аварійних ситуацій у зв’язку з перенавантаженням. Постійна проблема багатоквартирних будинків, що виникає через горе- господарів – аварійні ситуації на системі водовідведення. Протягом тижня аварійні роботи здійснювались на вул. Шевченка, 52а та Шевченка, 62.

✅ Завдання: здійснити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців багатоквартирних будинків стосовно економії електроенергії у зв’язку з певним дефіцитом потужності на енергосистемі області.

? ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі, фахівці продовжують роботи з підключення до резервного живлення (генератор) старостинських округів громади.

✅ Завдання: усунути недоліки та аварійні ситуації на мережі вуличного освітлення громади.

? Дорожні служби: протягом минулої доби було зафіксовано крижаний дощ, що призвів до утворення ожеледиці. Із метою здійснення протиожеледних заходів та уникнення аварійних ситуацій на вулицях та тротуарах громади задіяли спеціальну техніку.

✅ Завдання: у зв’язку із покращенням погодних умов та підвищенням середньодобової температури, продовжити роботи з експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі громади в зимовий період.

? Служба благоустрою: очільниця доповіла про стабільну роботу підприємства. Активно продовжується робота із забезпечення внутрішньо переміщених осіб твердим паливом. Роботи із санітарної обрізки зелених насаджень ускладнюються через вітряну погоду.

✅ Завдання: здійснити роботи з благоустрою в селах громади.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).