Золотоніські енергетичні мережі: очільник підприємства доповів, що ситуація на енергетичній мережі міста стабілізувалась. Протягом минулих вихідних аварійних ситуацій не зафіксовано.

Завдання: максимально оперативно інформувати населення у разі планових відключень електроенергії. У випадку ж аварійних відключень, за можливості, надати інформацію населенню про орієнтовний час ліквідації аварії.

КП «Міський водоканал»: підприємство працює у штатному режимі. Як зазначив керівник, протягом минулого тижня регулярно виникали пориви мережі водопостачання. Фахівці оперативно ліквідували аварійну ситуацію на вулицях: Шевченка, Шота Руставелі, Дібрівська, Нова, Шепелівська. Також додав, що планується реконструкція деяких загальнобудинкових систем каналізації в багатоквартирних будинках.

Завдання: перевірити функціонування системи водопостачання у закладах освіти громади.

ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства доповів, що у місті триває підготовка до осінньо-зимового періоду. Здійснюються роботи з аварійного ремонту покрівель та тамбурів багатоповерхівок, планові та аварійні обходи, обстеження будівель і балконів, косіння зелених зон на прибудинкових територіях, роботи з благоустрою, планового технічного обслуговування електромереж та внутрішньобудинкових комунікацій. Також наголосив, що кількість боржників через несплату спожитих житлово-комунальних послуг поступово збільшується.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі. Протягом минулого тижня  здійснені аварійно-відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення у селах Щербинівка, Крупське, Благодатне, Деньги та на вулиці Благовіщенська. Крім того, фахівці обрізали гілки, які заважали лініям передач та техніці.

Завдання: замінити лампи на вуличних ліхтарях за заявками мешканців сіл громади.

Управління ЖКГ: начальник управління повідомив, що на території міського Центру соціальної допомоги та Золотоніської багатопрофільної лікарні відремонтоване дорожнє покриття. У рамках робіт фахівці ліквідували ямковість та відремонтували заїзд. До того ж, на вулиці Шевченка, в районі маркету АТБ, відремонтували дощоприймач зливової каналізації. У Кропивні виконані роботи з ремонту дороги на вулиці Дмитра Макаревича. Також додав, що у цьому селі встановили дорожні знаки.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

Служба благоустрою: Працівники активно продовжують виконувати роботи з косіння трави, підмітання прибордюрної частини дороги, обрізання дерев та забезпечення твердим паливом людей пільгових категорій. Виконали роботи із впорядкування кладовищ у Коробівці та Крупському, на черзі – Благодатне.

Завдання: здійснити роботи з косіння трави та видалення порослі у Згарях.

Добровільна пожежна команда: у Благодатному відновили насосну станцію, відремонтували водогін та встановили безпосередньо два пожежних гідранти. Відтепер добровольці можуть розраховувати на два безперебійні джерела води: на території дитячого садка та місцевої школи.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).