⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: доповіли про погіршення ситуації на енергосистемі. Через різке похолодання населення почало надмірно вживати електроенергію, у зв’язку з цим введено в дію жовтий рівень обмеження електропостачання.

✅ Завдання: максимально оперативно інформувати населення та підприємства в разі зміни графіків аварійних відключень.

? ПрАТ «Янтарь»: доповіли про діяльність у штатному режимі. Продовжуються роботи з демонтування покрівель багатоповерхівок у зв’язку із погодними умовами. Також мали випадки перемерзання системи водовідведення в підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків.

✅ Завдання: провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців багатоквартирних будинків стосовно економії електроенергії у зв’язку з певним дефіцитом потужності на енергосистемі області.

? КП «Міський водоканал»: керівник доповів, що, незважаючи на відключення електроенергії, ситуація з водопостачанням та водовідведенням залишається сталою. У Благодатнівському старостинському окрузі продовжуються роботи із заключення договорів на послуги з утилізації рідких побутових відходів. Станом на 10 січня вже укладено 89 договорів з фізичними особами та 8 договорів – із особами.

✅ Завдання: Розпочати процедуру помпування (консервації) недіючої свердловини в с. Благодатне.

? ТОВ «380В»: повідомили, що фахівці підприємства продовжують роботи з підключення структурних підрозділів виконавчого комітету Золотоніської міської ради до резервного живлення.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

? Дорожні служби: доповіли про постійний моніторинг стану вулично-шляхової мережі громади у зв’язку з різким похолоданням та можливістю утворення ожеледиці.

✅ Завдання: визначити обсяг робіт з експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі громади в зимовий період, а саме ліквідацію ямковості холодним асфальто-бетоном.

? Служба благоустрою: очільниця доповіла про стабільну роботу підприємства, здебільшого зосередженої на прибиранні сміття на узбіччях. Також додала, що продовжуються роботи із забезпеченням твердим паливо ВПО, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій.

✅ Завдання: проінформувати населення громади стосовно дотримання правил благоустрою.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).