⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: доповіли про критичну, але контрольовану ситуацію на енергосистемі. Продовжує діяти червоний рівень обмеження електропостачання. Втім, за зниження навантаження та дотримання населенням лімітів потужності для області, тривалість знеструмлень може зменшуватись.

✅ Завдання: оперативно інформувати населення та підприємства в разі зміни графіків аварійних відключень.

? ПрАТ «Янтарь»: керівник доповів, що за минулі вихідні виклики від мешканців багатоповерхівок не надходили. Загалом фахівці працюють у штатному режимі, здійснюють планові аварійні роботи.

✅ Завдання: контролювати ситуацію економії електроенергії багатоповерхівок.

? КП «Міський водоканал»: очільник доповів, що здійснюють роботи зі встановлення лічильників води. Зокрема, один вже функціонує на Незалежності, 37. Доходить до завершального етапу усунення аварійної ситуації на Домантівському водозаборі. Резервне живлення вже функціонує на очисних спорудах, водозаборі та каналізаційній насосній станції. Отже, у разі можливого блекауту система водовідведення та водопостачання буде стало працювати.

✅ Завдання: встановити графіки зі встановлення лічильників води.

ТОВ «380В»: керівник підприємства повідомив про роботи із заміни пошкоджених ліхтарів на системі вуличного освітлення. Додатково проінформував, що періодично фахівці контролюють процес роботи генераторів структурних підрозділів задля уникнення аварійних ситуацій.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

? Дорожні служби: доповіли, що за минулий тиждень здійснювалися роботи із експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі в зимовий період. Зокрема, мова йде про ліквідацію ямковості холодним асфальто-бетоном у селах громади. Також, із настанням погіршених погодних умов, у місті та в населених пунктах громади здійснювався комплекс заходів із очищення доріг від снігу та доставки піщано-сольової суміші на найбільш складні ділянки автошляхів.

✅ Завдання: розпочати роботу зі встановлення дорожних знаків у населених пунктах ОТГ.

? Служба благоустрою: очільниця доповіла про роботу у штатному режимі. Продовжуються роботи із забезпеченням твердим паливом ВПО, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій. Також організували прибирання та вивезення сміття на кладовищах сіл громади.

Завдання: із настанням сприятливих погодних умов здійснити комплекс робіт з обрізання аварійних дерев у населених пунктах.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).