⚡️ Золотоніські енергетичні мережі: очільник підприємства повідомив про відсутність лімітів потужності в області та доповів, що протягом тижня відключень не планується.

Завдання: оперативно інформувати населення та підприємства в разі зміни графіків аварійних відключень.

????КП «Міський водоканал»: підприємство працює в штатному режимі. Продовжуються роботи зі встановлення загальнобудинкових лічильників. Станом на 28 лютого встановлено 6 лічильників, на черзі встановлення ще двох. Розпочато процес цифровізації підприємства, що дасть змогу покращити взаємодію споживачів та комунального підприємства. Мова йде про розробку особистого кабінету споживача, за допомогою якого можна буде передавати показники лічильників та проводити оплату комунальних послуг онлайн.

Завдання: надати звіт щодо роботи загальнобудинкових лічильників.

????️ПрАТ «Янтарь»: керівник підприємства повідомив, що всі служби працюють у штатному режимі. За минулі вихідні не сталося жодної аварійної ситуації в багатоквартирних будинках, викликів спеціалістам не надходило. Проте, здійснювались роботи з аварійного ремонту покрівель. За словами директора, протікання у приватні квартири талих та дощових вод вдалося уникнути.

Завдання: надати звіт щодо виконаних аварійно – відновлювальних робіт.

????ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі, фахівці продовжують аварійно-відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення громади. Наразі їх планується здійснити на найбільш складних ділянках міста та в селах громади.

Завдання: надати звіт про виконані роботи.

???? Дорожні служби: повідомили, що протягом ночі була здійснена обробка протиожеледною сумішшю основних вулиць та тротуарів громади. Загалом була залучено 4 одиниці спеціальної техніки.

Завдання: посилити контроль за виконанням протиожеледних заходів.

????Служба благоустрою: очільниця доповіла про стабільну роботу підприємства. Продовжуються роботи із забезпечення твердим паливом ВПО, сімей військовослужбовців та інших пільгових категорій. Розпочато роботи з видалення порослі, аварійних дерев та кронування на вул. Черкаська.

Завдання: розпочати роботи з прибирання на кладовищах у селах громади.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).